Prelungim concursul până pe 12 aprilie – Participă! „Eu sunt ViITorul” – Concurs de video pe Instagram pentru elevi

2245

Salutare,

Știm că aștepți cu nerăbdare rezultatele concursului. Dar mai sunt mulți elevi care își doresc să participe, însă au renunțat la idee pentru că nu reușeau să se înscrie în timp util. Vrem să dăm o șansă tuturor elevilor și prelungim concursul pentru încă 7 zile, adică până pe 12 aprilie! Iar dacă abia acum ai aflat despre concurs mai multe detalii vezi mai jos. Regulamentul cu modificări este disponibil aici.

În ultima perioadă te-am invitat să participi la mai multe sondaje de opinie pentru elevi. Îți suntem recunoscători pentru timpul acordat și răspunsurile oferite.

După cum am promis, revenim cu o nouă provocare și ceva interesant pentru tine. Te invităm să participi la un Concurs cu premii. Este o oportunitate pentru a te face auzit și de ce nu pentru a câștiga un premiu pentru ideile tale inovative și originale.

“Unica constantă în ziua de astăzi este schimbarea”, zicea Heraclit. Schimbarea din viața noastră se datorează în cea mai mare parte progresului tehnologic. Progresului care se va accelera și mai mult în viitor.

Suntem curioși să vedem cum îți imaginezi că va arăta viitorul. Cum crezi, care tehnologii și aplicații pot schimba școala? Așteptăm să ne spui într-un video!

Citește atent regulamentul și urmează întocmai pașii descriși în instrucțiunea de participare.

Îți urăm succes!

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?
Reload Reload document
| Open Open in new tab

Extrage [2.48 MB]

Concursul este organizat de Centrul Național de Inovații Digitale în Educație “Clasa Viitorului” și susținut financiar de către Agenția SUA pentru Dezvoltare Internațională (USAID), Guvernul Suediei și UK. Concursul este desfășurat în parteneriat cu Fondul comun privind dezvoltarea Centrelor de tineret și consolidarea participării și implicării civice a tinerilor din Republica Moldova al Ministerului Educației, Culturii și Cercetării, Agenției Elvețiene pentru Dezvoltare și Cooperare și Fondului Națiunilor Unite pentru Populație.

Grafica utilizată: Designed by Freepik

Imprimare