18614

Pentru a participa la cursul de formare ”Dezvoltarea competențelor digitale ale cadrelor didactice, pentru predare-învățare-evaluare, cu G Suite pentru Educație” alegeți raionul Dvs. pe hartă, apăsați butonul și completați chestionarul accesat.

Formările sunt gratuite, vor avea loc în perioada 6 august – 15 septembrie 2020, la distanță (online), în grupuri de cel mult 35 persoane, repartizate pe raioane și municipii. 

Participanții la curs vor primi 2 credite (total 60 de ore: 16 ore de formare și 44 de activități individuale) și certificate digitale.

Informațiile colectate prin acest chestionar vor fi transmise către direcțiile teritoriale de educație și formatorilor regionali, care ulterior vor anunța detaliile logistice și informațiile de acces la curs pentru fiecare.

Notă: acest curs este destinat cadrelor didactice din învățământul general și face parte din Programul Național de Alfabetizare Digitală a cadrelor didactice, desfășurat de Centrul Național de Inovații Digitale în Educație ”Clasa Viitorului”, cu sprijinul Ministerul Educației, Culturii și Cercetării, USAID, Suediei și UK aid, prin intermediul Proiectului de Competitivitate din Moldova, precum și Fundației Orange Moldova.

Imprimare