Clasa viitorului din liceului ”Ștefan cel Mare și Sfânt” Taraclia a găzduit un eveniment dedicat copiilor și părinților

203

Timpul de calitate petrecut împreună cu copiii și atenția acordată de către părinți sunt  cheia succesului în creșterea și educarea unor atulți responsabili și fericiți. 

Duminică, 13 octombrie 2019, la Liceul Teoretic ”Ștefan cel Mare și Sfânt”, satul Taraclia, raionul Căușeni, a avut loc ativitate de rețea a partenerilor proiectului „Capacitarea actorilor educaționali în vederea creșterii potențialului parteneriatelor pentru susținerea educației”. La activitate au participat Grupuri de inițiativă locală din Taraclia, Făleștii Noi, Sireți, Văsieni, Lupa Recea și Fârlădeni.

Aproximativ 60 de participanți printre care părinți, bunei, copii și cadre didactice au fost implicați în discuții privind relația copii-părinți, fiind provocați să răspundă la diverse întrebări, de formatoarea, Tatiana Turchină, lector universitar-psiholog.

Totodată, aceștia au avut posibilitatea să facă cunoștință cu clasa viitorului și oportunitățile de învățare oferite elevilor.

Echipa din Taraclia a prezentat secvențe din implementarea proiectului „Timpul de calitate în copilărie: Crearea oportunităților pentru ca familiile să petreacă mai mult timp împreună”, susținut de Asociația de dezvoltarea și promovare socio-economică ”Catalactica”.

Proiectul este finanțat de Fundația Soros-Moldova. Am trăit împreună momente foarte emotive. Lucrările confecționate în cadrul atelierelor au fost dăruite persoanelor dragi.

Imprimare