„Magiile lui Harry Potter” – tematica unui eveniment inedit la liceul „Ion Luca Caragiale” din Orhei

255

„Magiile lui Harry Potter” după cunoscutul roman cu același nume scris de J.K.Rowling a fost tematica unui eveniment inedit, organizat în colaborare cu Clasa Viitorului, la Instituția Publică Liceul Teoretic „Ion Luca Caragiale” Orhei, pe 24 octombrie.

Șapte grupuri de elevi din clasele a VII-a și respectiv a VIII-a ghidați de către profesorii din liceu au realizat împreună mai mute produse interdisciplinare și au valorificat cunoștințele dobândite în cadrul orelor de studiu. Astfel, elevii au concurat între ei având posibilitatea de a-și oferi voturile între echipe. Învingător a ieșit GRUPUL I „Magicienii”.

La eveniment au fost prezenți reprezentanți ai Directiei Generale de Învațământ Orhei, reprezentanți ai Clasei Viitorului, de la Universtitatea Pedagogică de Stat „Ion Creangă” și oaspeți din întreaga republică, care au admirat și au analizat prezentarea produselor realizate de elevii din institutie.

A fost un început de succes pentru elevi în imbinarea tehnologiilor informaționale și creativității. Elevii au dat dovadă de implicare, creativitate și perseverență, de asemenea s-au convins că viitorul le aparține și ei sunt protagoniștii unei noi generații în care vor combina frumos tehnologiile cu viața cotidiană. Un exemplu veritabil de Școală Altfel! 

Imprimare