Vocea ta contează!

48
Încă de pe băncile școlii, tinerii trebuie să știe că participarea și implicarea le permit să își facă cunoscute opiniile pe marginea întrebărilor ce îi vizează.
 

Pe data de 12 februarie 2020 elevii clasei a 10-a, Daniel Balan şi Mihaela Zdraguş au organizat un seminar informativ despre platforma U-Report. Colegii lor din clasa a 8-a au fost informați despre această platformă: Cu ce se ocupă? Care este impactul? Și de ce trebuie să se înregistreze pe această! Activitatea a fost organizată în Clasa Viitorului din Liceul Teoretic Ștefănești.

„Seminarul organizat de Daniel și Mihaela despre platforma U-Report este benefic pentru noi. Pentru mine personal, știam puțin despre această platformă, dar m-au impresionat mult unele idei aflate despre aceasta. Unii abia au aflat ce este U-Report, mulți s-au înregistrat, m-am alăturat și eu celor 15.000 de abonați pe Viber U-Report Moldova. Mi-a plăcut că ea se interesează de opiniile tinerilor, le dă sfaturi utile, ca de exemplu cum să-și înceapă propria afacere”, susține Sabrina Melnic. 

Dezvoltat de UNICEF la nivel mondial, U-Report este un sistem sigur de mesagerie, care încurajează tinerii să vorbească despre problemele care contează cu adevărat.

“Platforma U-Report este o platformă foarte bună, care identifică și contribuie la rezolvarea problemelor cu care se confruntă tinerii. Cu ajutorul acestei platforme tinerii tind să învețe multe lucruri de care au nevoie”, afirmă Vitalia Zdraguș.

Imprimare

Actualizat la