VIDEO – Școlile din rețeaua Clasa Viitorului participă la un concurs

469
În perioada 28 ianuarie-7 februarie, școlile din rețeaua Clasa Viitorului participă la un concurs pentru realizarea unui scurt video de prezentare a Clasei Viitorului din instituție. Elevii și profesorii au fost îndemnați să vorbească despre schimbările aduse de proiect, tehnologiile și echipamentele utilizate și cum acestea influențează procesul educațional.

Videourile au fost create de elevi și profesori, ei singuri realizând scenariul, filmând și montând filmulețele. Un ajutor semnificativ pentru ei a fost instruirea în storytelling, producție și editare video, organizată Centrul de Dezvoltare a Industriilor Creative „Artcor”.

Toate filmulețele au fost postate pe Facebook, iar una dintre condițiile concursului este promovarea intensă a acestora pentru a aduna un număr cât mai mare de vizualizări, distribuiri și reacții. Școlile cu cele bune și apreciate video vor beneficia de seturi robotică educațională LEGO din partea Proiectului de Competitivitate din Moldova, finanțat de USAID, Suedia și UK.

Vizionează filmulețele și apreciază-le pe cele mai bune până la data de 7 februarie 2021, pentru a le crește șansa de câștig!

PS: Chiar dacă scrie că video nu e disponibil, dați click pe Watch on Facebook și îl veți putea vizualiza!

Imprimare