Prima Despre noi ALEXEI MATEEVICI – Șoldănești

ALEXEI MATEEVICI – Șoldănești

ALEXEI MATEEVICI
Instituția Publică Liceu Teoretic

ANUL FONDĂRII: 1987
PROFIL: General
LOCALITATEA: Șoldănești

ADRESA:MD 7201, or. Șoldănești, str. 31 August 2
Tel: (+373 272) 25524
SITE-UL LICEULUI: ltsoldanesti.educ.md

Liceul “Alexei Mateevici” a fost fondat în 1998 în baza școlii medii generale Nr.2 ce şi-a început activitatea la 1 septembrie 1987.

Viziunea liceului exprimă finalitatea ideală a procesului de dezvoltare într-o perspectivă de cinci ani. Instituția este receptivă la idei inovatoare, la formarea unui absolvent cu competenţe şi deprinderi de viaţă, cu atitudine civică şi cunoştinţe ample despre identitatea naţională, cu profesori şi părinţi dornici să coopereze pentru creşterea calităţii serviciilor educaţionale oferite. Liceul creează un climat de muncă şi învăţare stimulativ, implică cadrele didactice în diverse cursuri, proiecte şi parteneriate educaționale.

Liceul nostru este un izvor de cunoştinţe pentru toţi cei care au nevoie de educaţie, centrul realizărilor în dependenţă de capacităţile fiecăruia. Oferim încredere fiecărei persoane. La noi orice elev indiferent de etnie, este întrebat, ajutat, educat să crească cu idealuri şi valori precum bunătatea, corectitudinea, dragostea de ţară şi responsabilitatea. Stimulăm reușita individuală şi tindem să creăm o personalitate integră, desăvârșită, principială şi sănătoasă, conştientă de propria identitate.

Știri de la liceu

Vezi mai mult

reset WAY cursor WAY contrast WAY Marire Font WAY Alb negru WAY Linkuri WAY