Prima Despre noi OLIMP – Sîngerei

OLIMP – Sîngerei

OLIMP
Instituția Publică Liceu Teoretic

ANUL FONDĂRII: 1976
PROFIL: General
LOCALITATEA: Sîngerei

ADRESA: MD 6201, or. Sîngerei, str. independentei 105
Tel: (+373 262) 21039
SITE-UL LICEULUI: ltolimpsingerei.educ.md

În 1976 este fondată Școala Medie Generală Nr. 3 din or. Lazovsc. În 2004 instituția este reorganizată în Liceul Teoretic „OLIMP”.

Liceul Teoretic „OLIMP” – „O școală modernă și performantă” – puternic ancorată în relațiile societății de azi și de mâine, care promovează un învățământ orientat pe valori, creativitate, capacități cognitive, prin încurajarea unei relații democratice profesor – elev.

Educaţia este percepută astăzi ca o funcţie vitală a societăţii contemporane, fiind un factor cheie în dezvoltarea societății. Școala noastră oferă educație pentru toți copii din comunitate, astfel încât să fie capabili să răspundă exigențelor unei societăți mereu în schimbare, să-si desăvârșească activ și responsabil propriul destin, precum și propria personalitate.

Școala asigură viitoarea forţa de muncă calificată pentru toate sectoarele de activitate, favorizează progresul, stimulează curiozitatea intelectuală, capacitatea de adaptare, creativitatea şi inovaţia individului; educaţia este instrumentul cel mai puternic de care dispunem pentru a modela viitorul.

Știri de la liceu

Vezi mai mult

reset WAY cursor WAY contrast WAY Marire Font WAY Alb negru WAY Linkuri WAY