Prima Despre noi VASILE ALECSANDRI – Ungheni

VASILE ALECSANDRI – Ungheni

VASILE ALECSANDRI
Instituția Publică Liceu Teoretic

ANUL FONDĂRII: 1991
PROFIL: General
LOCALITATEA: Ungheni

ADRESA: MD 3601, Ungheni, str. Națională 13
Tel: (+373 236) 22965

Liceul Teoretic “Vasile Alecsandri” este primul liceu din raionul Ungheni fiind înființat la 7 martie 1991. Din anul 2000 în instituție demarează proiectul claselor bilingve, care oferă oportunitatea studierii avansate a limbii franceze. Din 2013 în liceu activează EuroClub Ungheni. În anul 2018, instituția a obținut Certificatul internațional LABELFRANCEDUCATION. Actualmente, în liceu, își fac studiile 620 de elevi, care sunt instruiți de 45 de profesori, 26 dintre care dețin gradul didactic Superior și Întâi.

Misiunea Liceului este organizarea și desfășurarea procesului educațional, orientat spre realizarea standardelor de eficiență a învățării, a responsabilității cadrelor didactice, elevilor și părinților pentru rezultatul final, prin promovarea valorilor civice, morale și personale.

Ne propunem să asigurăm servicii educaționale de calitate, printr-un parteneriat eficient: profesor-elev-familie, fapt ce ar permite formarea de competențe necesare integrării în societatea modernă, a elevilor.

Știri de la liceu

Vezi mai mult

reset WAY cursor WAY contrast WAY Marire Font WAY Alb negru WAY Linkuri WAY