Prima Despre noi MIHAI EMINESCU – Comrat

MIHAI EMINESCU – Comrat

MIHAI EMINESCU
Instituția Publică Liceu Teoretic

ANUL FONDĂRII: 2000
PROFIL: General
LOCALITATEA: Comrat

ADRESA: MD 3805, or. Comrat, str. Suvorov 60
Tel: (+373 298) 31739
SITE-UL LICEULUI: mihaieminescucomrat.blogspot.com

Liceul “Mihai Eminescu” și-a deschis ușile pentru elevi în anul 2000 și de atunci a simțit o creștere importantă a calității și cantității elevilor. Dacă la început numărul elevilor era de câteva zeci, în anul 2019 acesta este de 454 de elevi.

În acest timp, administrația liceului a reușit să asigure cu cadre didactice de calitate toate materiile și prin urmare calitatea studiilor a crescut vertiginos. Numărul activităților extra curriculare a crescut vertiginos, la fel cum au crescut și numărul diplomelor și trofeelor la concursuri și olimpiade.

Liceul Teoretic „M. Eminescu” din Comrat are menirea să contribuie la formarea personalităților autonome și creative ale elevilor, asigurând o pregătire de înaltă calitate, bazată pe cunoștințe de cultură generală și formare de competențe, care le va permite elevilor continuarea studiilor în învățământul superior și exercitarea unei profesii în domeniul lor de pregătire.

Misiunea instituției este să asigure o educație de calitate, în acord cu nevoile comunității și ale tinerilor, în vederea adaptării socio-economice a adolescenților de azi, viitori cetățeni activi, deplin conștienți de propria valoare și competitivi pe piața muncii locale, naționale și europene.

Știri de la liceu

Vezi mai mult

reset WAY cursor WAY contrast WAY Marire Font WAY Alb negru WAY Linkuri WAY