Prima Despre noi MIHAI EMINESCU – Sipoteni

MIHAI EMINESCU – Sipoteni

MIHAI EMINESCU
Instituția Publică Liceu Teoretic

ANUL FONDĂRII: 1987
PROFIL: General
LOCALITATEA: Călărași, com. Sipoteni,

ADRESA: MD 4438, r-nul Călărași, com. Sipoteni, str. Latiniei
Tel: (+373 244) 76259
SITE-UL LICEULUI: ltme.md

Instituția Școala medie Sipoteni a fost a doua de nivel raional cu denumirea ,,Сипотенская средняя школа №2” întemeiată în anul 1952. Activează ca școală medie de cultură generală până în anul 1998, timp în care au fost eliberate certificate de absolvire pentru clasele 10 şi 11.

Efectivul de elevi a crescut  până la 1300, iar în sat mai activa o școală medie incompletă cu un număr de elevi aproape de 700, unde se atestau 6 clase întâi a câte 30-37 de elevi fiecare.

Situat în inima Codrului, pe malul Pojarnei seculare, într-un sat cu oameni gospodari, Liceul Teoretic „Mihai Eminescu” își deschide larg ușile pentru copiii comunei Sipoteni, începând cu anul 1988 în baza fostei școli medii. Timp de 30 de ani  liceul se află al II-lea în topul celor mai performante instituții din raion, după evaluările externe de capacitate și bacalaureat.

Ne propunem să asigurăm o educație de calitate prin promovarea valorilor democratice.

Liceul  „Mihai Eminescu”  este o instituție educațională care oferă oportunități de instruire, creând un climat de muncă stimulativ, prin aplicarea politicilor educaționale în vederea obținerii unui produs de calitate, liber să-și însușească valorile etice, interculturale și capabil de inserția socială.

Știri de la liceu

Vezi mai mult

reset WAY cursor WAY contrast WAY Marire Font WAY Alb negru WAY Linkuri WAY