Prima Despre noi MIRCEA ELIADE – Chișinău

MIRCEA ELIADE – Chișinău

MIRCEA ELIADE
Instituția Publică Liceu Teoretic

ANUL FONDĂRII: 1990
PROFIL: General
LOCALITATEA: CHIȘINĂU, mun.Chișinău

ADRESA: MD 2012, mun. Chişinău, str. Bănulescu-Bodoni 33
Tel: (+373 22)233936
SITE-UL LICEULUI: www.liceu-eliade.md

Liceul Teoretic „Mircea Eliade”  este fondat în anul 1991. De atunci și până până în prezent, Liceul a demonstrat, prin prestanţa elevilor şi realizările absolvenţilor, că este o veritabilă instituţie de învăţământ, în care se educă adevărate personalităţi. Fiind unul din primele licee fondate în Republica Moldova, a rămas primul la mai multe compartimente. Liceul a fost conceput şi rămâne a fi cu studierea aprofundată a limbii engleze. Conform Hotărârii prezidiului Consiliului municipal Chişinău de deputaţi ai poporului, din 10.10.1990, instituţiei i s-a conferit numele Liceul Academic Român – Englez „M. Eliade”. Actualmente, Instituția Publică Liceul Teoretic „M. Eliade”.

Prin valorificarea experienţei profesionale, în colaborare şi parteneriat cu toţi factorii sociali implicaţi în educaţie, Liceul urmăreşte menţinerea poziţiei de instituţie de învăţământ de performanţă, care asigură formarea unui absolvent competent, responsabil, independent, capabil să facă faţă standardelor şi valorilor europene.

Instituţia are drept scop formarea unui cetăţean activ, capabil să aplice eficient cunoştinţele achiziţionate, astfel încât să se poată integra mai uşor în societate.

Știri de la liceu

Vezi mai mult

reset WAY cursor WAY contrast WAY Marire Font WAY Alb negru WAY Linkuri WAY